Genom kameraögat

Hem | Arkiv | Om Genom kameraögat
Ett år genom kameraögat Browse-older Browse-newer
21 januari 2011

I dag är en stor dag.

För exakt ett år sedan lade jag upp det första inlägget här på Genom kameraögat, vilket innebär att bloggen fyller ett år i dag!

Vi har haft ett bra första år tillsammans, bloggen och jag. Framför allt har jag blivit motiverad att fotografera mer än vad jag annars skulle ha gjort, vilket också var en av huvudanledningarna till att jag började fotoblogga för ett år sedan.

För min egen del var den största fotomässiga höjdpunkten i fjol USA-resan i augusti, så det är väl inte mer än rätt att jag firar ettårsjubileet med ytterligare en bild därifrån. (Om du till äventyrs missat de tidigare USA-bilderna så finns det fler i arkivet -- börja på Natt på Times Square och bläddra framåt.)

Dagen till ära så har Genom kameraögat dessutom fått ett eget domännamn -- numera är adressen till bloggen kort och gott http://kameraogat.se. Men den gamla adressen kommer förstås att fortsätta fungera, så det är ingen panik om du glömmer att uppdatera dina bokmärken :-)

Med detta sagt tackar jag för det första året på Genom kameraögat och håller tummarna för ett minst lika bra fotoår under 2011!